Initial settings

All technical issues here please :)

Moderators: gail, phil1908

Initial settings

Postby perets2001 » Mon 1 Dec 2008 12:29

My monitor doesn't support 800x600 resolution so I cannot load the game.
How can I change the initial settings of the screen resolution?
perets2001
Youki
 
Posts: 2
Joined: Mon 1 Dec 2008 12:26

Re: Initial settings

Postby Pifou » Wed 3 Dec 2008 18:22

Hi
I've never heard about that before...
Normally, every graphic cards are able to manage 800x600...
What kind of monitor do you use perets2001 ?...

++
pif :wink:
Image
User avatar
Pifou
Shaman
 
Posts: 1426
Joined: Sat 17 Sep 2005 15:33
Location: France

Re: Initial settings

Postby perets2001 » Thu 4 Dec 2008 17:59

LCD Samsung Syncmaster 172v
The situation is ridiculous, but true...
perets2001
Youki
 
Posts: 2
Joined: Mon 1 Dec 2008 12:26

Re: Initial settings

Postby Pifou » Thu 4 Dec 2008 20:55

Hi perets,
Your problem is not very complicated :

1) just install drivers given onto the cd supplied with your SyncMaster 172v
2) (re)install drivers supplied with your video card too

Everything should work properly...

pif :wink:
Image
User avatar
Pifou
Shaman
 
Posts: 1426
Joined: Sat 17 Sep 2005 15:33
Location: France


Return to EN - Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests